Het Fyzico team

Kinesist Klaas Van Wuytswinkel

* gedeconventioneerd

Ik ben Klaas en ben afkomstig vanuit Turnhout. In 2016 behaalde ik mijn Master Kinesitherapie aan de KULeuven. Nadien specialiseerde ik me in de Manuele Therapie (Universiteit van Gent) en dry needling (myofasciale therapie, Trigger vzw) en heb ik reeds meerdere jaren ervaring als zelfstandige kinesitherapeut binnen een groepspraktijk en als sportkinesist bij meerdere sportclubs. Zo ben ik momenteel actief als kinesist bij de Korfbalclub Vobako te Lichtaart.

Als kinesist ben ik enorm geïnteresseerd in het menselijk bewegen en ben ik ervan overtuigd dat een actieve revalidatie goed is om klachten te verhelpen maar zeker ook om klachten te voorkomen.

Naast kinesitherapeut ben ik ook actief als bikefitter. Zo heb ik mijn eigen bikefit studio ‘Alpha Bikefit’ in Turnhout waar je terecht kan voor een fietspositie meting en al jouw vragen omtrent het fietsen!

Een afspraak maken bij Klaas Van Wuytswinkel

Een behandeling starten bij Klaas Van Wuytswinkel ? Maak een afspraak via ons online afsprakenformulier. Of contacteer Klaas voor meer informatie.

Maak een afspraak bij Klaas (online agenda)Maak een afspraak bij Klaas

Welke behandelingen kan je volgen bij Klaas Van Wuytswinkel ?