Het Fyzico team

Kinesist Steven Mentens

* gedeconventioneerd

Kinesist Mol - Steven Mentens

In 2006 studeerde ik af aan de Katholieke Universiteit Leuven als licentiaat in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie optie musculoskeletale revalidatie. Na enkele jaren praktijkervaring, behaalde ik mijn Postgraduaat Manuele Therapie en Sportkinesitherapie, ook in Leuven. Mijn carrière als kinesist in Mol kon eindelijk beginnen.

Nu ben ik ook deeltijds actief als praktijkassistent aan de Universiteit Hasselt. Hier geef ik voornamelijk praktijklessen binnen het domein van Musculoskeletale Revalidatie. Zo blijf ik scherp en up-to-date waardoor ik mijn patiënten beter ondersteun.

In 2008 besloot ik om de toenmalige praktijk van kinesitherapeut Stef Laurent over te nemen. Door de groei van onze praktijk verhuisden we tot 2 maal toe en vestigden we ons in de Martelarenstraat (Mol). Mijn specifieke interesses en specialisaties zijn niet toevallig dezelfde als die van Fyzico:

  • De revalidatie van schouderproblemen
  • Dry needling
  • Klachtenbehandeling ter hoogte van en door het kaakgewricht

In mijn vrije tijd trek ik regelmatig mijn loopschoenen aan of sta ik naast een volleybalveld te coachen bij Molvoc of BVC Balen. Tot slot maak ik graag tijd vrij voor mijn gezin, waar mijn 2 dochters de hoofdrol spelen.

Een afspraak maken bij Steven Mentens?

Een behandeling starten bij Steven Mentens? Maak een afspraak via ons online afsprakenformulier. Of contacteer Steven voor meer informatie.

Maak een afspraak bij Steven (online agenda)Maak een afspraak bij Steven

Welke behandelingen kan je volgen bij Steven Mentens?