Nieuws & blog

Laatste nieuws

Kinesitherapie is een levende wetenschap. Nieuwe opleidingen of ander nieuws binnen onze sector mogen dan ook niet missen op onze website. Benieuwd naar het rijlen en zeilen binnen het Fyzico-team? Via deze pagina houden we u op de hoogte van het laatste nieuws.

Impressie Practice Marketing Day

Vrijdag 09 december was Steven te gast te Gentbrugge op een opleiding "Practice Marketing Day". In deze blog vind je zijn impressie en beleving van de dag terug.

Tijd voor pauze !

Pauzes nemen tijdens je werk of andere zittende activiteiten is belangrijk! "Zitten is het nieuwe roken"! Met deze blog geven we je enkele tips en tricks die je kunnen helpen om pauzes effectief toe te passen. Veel lees- en pauzeplezier!

Nieuwe website voor Fyzico

Na meer dan 14 jaar ervaring en een naderende verhuis, is ons kinecentrum klaar voor een digitale stap voorwaarts. Een nieuwe website is ons digitaal visitekaartje. Onze nieuwe website is dan ook uitgebreid en voorzien van 7 pluspunten zoals ...

Ons team

De kinesisten van Fyzico

Onze nieuwssectie helpt u om een beter zicht te krijgen op onze praktijk. Binnen Fyzico staan onze vier kinesisten voor u klaar. We helpen u graag tijdens uw herstel. Dit doen we door zo een 7 verschillende behandelingen , zoals Redcord therapie of aquarevalidatie, aan te bieden. Daarnaast werken we samen met enkele geweldige partners, zoals Vita Den Uyt, om uw herstel zo comfortabel mogelijk te maken.

Meer over ons team