Het Fyzico team

Kinesist Ties Thys

* gedeconventioneerd

Ik ben Ties en ben afkomstig uit Dessel. In 2023 behaalde ik mijn masterdiploma in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in het veld van musculoskeletale aandoeningen, met als specialisatie manuele therapie. Via een postgraduaat aan de UAntwerpen ga ik mezelf het komende schooljaar in deze specialisatie verder verdiepen. Binnen Musculoskeletale revalidatie gaan mijn speciale interesses uit naar knieblessures, meer specifiek kruisbandletsels omdat ik tijdens deze langdurige revalidatie samen met mijn patiënt aan de slag ga om de persoonlijke doelen van de patiënt te bereiken. Doordat ik buiten mijn werk nog veel bezig ben met muziek, zou ik mij ook graag nog verder verdiepen in de revalidatie van specifieke blessures bij muzikanten.

Tijdens mijn vrije tijd ben ik op sportief vlak bezig met muurklimmen en padellen. Op sociaal vlak ben ik actief in het bestuur van het jeugdhuis JG Scharnier en speel ik saxofoon bij Koninklijke Fanfare De Eendracht.

Een afspraak maken bij Ties Thys?

Een behandeling starten bij Ties Thys? Maak een afspraak via ons online afsprakenformulier. Of contacteer Ties voor meer informatie.

Maak een afspraak bij Ties (online agenda)Maak een afspraak bij Ties

Welke behandelingen kan je volgen bij Ties Thys?